CV'nizi geliştirmek için WhatsApp yapay zekasını nasıl kullanırsınız?

uTKu

New member
Yeni araç Meta şirketinden Yapay Zeka (AI)sahibi Facebook, instagram Ve WhatsAppulaştı cep telefonları Birkaç ay önce Arjantinlilerden geldi ve viral bir trend haline geldi.

Farklı versiyonları gibi SohbetGPTOpenAI tarafından 2022'nin sonlarında tanıtılan Microsoft Yardımcı Pilot herhangi biri İkizler Yapay ZekasıGoogle'dan Meta AI şunları yapma yeteneğine sahiptir: soruları yanıtlayın, metinler, resimler veya videolar oluşturun.

Bir kişi tarafından tanımlandı mavi düğmeLlama 3 sistemini temel alan Meta AI, bahsettiğimiz AI araçlarıyla fark yaratmaktadır. sosyal ağlar ve uygulama ile entegrasyon Mark Zuckerberg'in şirketi tarafından yönetiliyor.

Ayrıca bakınız

WhatsApp'ta asla paylaşmamanız gereken 4 gerçek

Yapay zekanın en çok ihtiyaç duyulan işlevlerinden biri, CV veya özgeçmiş oluşturun, iş bulmak için. Bunun nedeni, giderek daha fazla şirketin aldıkları binlerce CV'yi analiz etmek için bilgisayar programları kullanmasıdır.

CV'nizi geliştirmek için WhatsApp AI nasıl kullanılır?

Meta AI'dan yardım istemenin ilk zorluğu Aracı WhatsApp'ta bulunçünkü çoğu zaman sohbet menüsünde mavi düğme görünmez. Bu durumda yapmanız gerekenler uygulamayı güncelle.

Yapay zekanın en çok ihtiyaç duyduğu görevlerden biri, iş bulmak için bir özgeçmiş oluşturmaktır. Ayrıca mavi renkli WhatsApp çemberine de kolaylıkla sorabilirsiniz. Fotoğraf: Freepik.
Yapay zekanın en çok ihtiyaç duyduğu görevlerden biri, iş bulmak için bir özgeçmiş oluşturmaktır. Ayrıca mavi renkli WhatsApp çemberine de kolaylıkla sorabilirsiniz. Fotoğraf: Freepik.

Uygulamayı güncellemek için yapmanız gerekenler uygulama mağazasına erişin cep telefonunuzdan (App Store veya Google Play), WhatsApp'ı arayın ve düğmeye tıklayın Güncelleme. Görünmüyorsa bunun nedeni kullanıcının zaten en son sürüme sahip olmasıdır.

Ayrıca cep telefonunun Android veya iOS işletim sisteminin bir sürümüne sahip olması da muhtemeldir. Meta AI'yi kullanamıyorum. Bu, aşağıdaki özelliklere sahip cihazlarda meydana gelir: iOS 12 ve Android 5.0'dan önceki sürümler. Ayrıca Android'in değiştirilmiş sürümleriyle donatılmış olanlarla.

Bundan sonra, mavi bir daire olan Meta AI simgesi görünebilir Sohbetler menüsü arama çubuğunun üstünde.

Meta AI simgesi, Sohbetler menüsündeki arama çubuğunun üzerinde görünen mavi bir dairedir.
Meta AI simgesi, Sohbetler menüsündeki arama çubuğunun üzerinde görünen mavi bir dairedir.

Aracı kullanmanın yollarından biri, aracılığıyla yapılan görüşmelerdir. @MetaAI (danışma).

Her ne kadar Meta IA sohbet robotu bilgisayar güvenliği yönergeleri kullanıcıları koruyan bir şey yapmalıyız gizli bilgileri paylaşmaktan kaçının. Örneğin kişisel veriler (tam ad, adres, telefon numarası, e-posta ve kimlik belgesi); banka veya kredi kartı bilgileri; sağlık geçmişi veya şifreler.

Ayrıca bakınız

Cep telefonunuzu ideal sekretere nasıl dönüştürebilirsiniz: Daha üretken olmanızı sağlayacak 10 Android işlevi

Cep telefonunuzu ideal sekretere nasıl dönüştürebilirsiniz: Daha üretken olmanızı sağlayacak 10 Android işlevi

Bunları aldım önlemlermuhtemelen bir CV oluşturmak için AI'ya talimatları (istem) vermeniz gerekir. şirket gereksinimlerini karşılamak.

Bazıları en çok kullanılan istemler Bunlar: “Becerilerimi ve deneyimimi vurgulayan profesyonel bir özet oluşturmama yardımcı olun; İş deneyimimi sunmanın en iyi sırası nedir?; Başarılarımı ve becerilerimi özgeçmişimde nasıl öne çıkarabilirim?; Özgeçmişim için etkili bir kariyer hedefi yazma konusunda yardıma ihtiyacım var; Özgeçmişimin eğitim bölümüne ne tür bilgilere yer vermeliyim?; Özgeçmişimi görsel olarak nasıl daha çekici hale getirebilirim?; Özgeçmişimi oluştururken hangi yaygın hatalardan kaçınmalıyım? ve özgeçmişimi güncel ve alakalı tutmak için ipuçlarına ihtiyacım var.