Harris, Trump savaş alanı eyaletlerine geri dönüyor; kampanyalar Biden'ın “çöp” yorumuna el koydu

EnondeR

New member
Ay'da yürüyen ikinci kişi olan Buzz Aldrin, sosyal medyada paylaşılan bir açıklamada Trump'ı başkanlık yarışında desteklediğini açıkladı; yönetiminin uzaya yaklaşımına ve ABD Uzay Kuvvetleri'nin oluşturulmasına kısmen değindi.

Apollo 11'de ay modülü pilotu olarak görev yapan Aldrin, ülkenin yurtiçinde ve yurtdışında zorluklarla karşı karşıya olduğunu ve ABD'nin “başkan için kanıtlanmış, ciddi, test edilmiş bir lidere” ihtiyacı olduğunu söyledi.

“Vatandaşların çoğu, millete en iyi şekilde hizmet edeceğine inandıkları bir lidere – halk tarafından, halk için ve halk için hükümetimize – oy vermeyi haklı olarak bir onur olarak görüyor” dedi. “Benim için, ulusumuzun geleceği için, devasa zorlukların üstesinden gelmek ve yukarıda belirtilen kanıtlanmış politika başarıları için, ulusa en iyi hizmetin Donald J. Trump'a oy vermek olduğuna inanıyorum. Onu ABD Başkanı olarak tüm kalbimle destekliyorum. Allah yardımcınız olsun Başkan Trump ve Tanrı Amerika Birleşik Devletleri'ni korusun.”

Aldrin, başkanın görevinin “korkutucu senaryoların ciddi analizini ve kararlılıkla liderlik etme içgüdüsünü gerektirdiğini” ve başkanlığın “insan doğasının anlaşılmasını, karar vermede netliği, kararlılığı, bilgiyi, anlayışı ve baskılar altında sakinliği” zorunlu kıldığını söyledi. çok az kişinin sahip olduğunu söyledi.

“Bu seçimde bir seçeneğimiz var. Hepimizin bir oy hakkı var” dedi. “Bazıları için seçim kolay olmayabilir – ancak belirsizlik zamanlarında insanlara rehberlik etmek ve ilham vermek, gürültüyü aşmak, gerçekten neyin önemli olduğunu anlamak ve tüm vatandaşlar için kritik olan görevleri yerine getirmek için gerçek liderlere en çok ihtiyaç duyulur.”