Kendi sinemanızın evde ne kadar var

uTKu

New member
Massifikasyonu ile Düz TV'ler Günlük terimlere çevrilen 100 inç için yürüyorlar, 2.20 metre genişliğinde x 1.25 metre yüksekliğinde, onu bir ekranla bir ekran alabilirsiniz. Ev sineması.

Ayrıca, Görüntü kalitesi Ses çubukları ile elde edilebilecek en yeni nesil modelleri ve ideal kombinasyonu kapatan ses seviyesini sunar.

Ve ekran kalitesini takip etmek, Ultra HD veya 4K, büyük ekranlar pazarının mevcut standardıdır. Bu ekranlar 3.840 kutudan 2.160 piksel oluşturuyor. Çözünürlük, bu bireysel piksellerin görülen görüntüyü oluşturmak için hangi yoğunlukta bağlandığını gösterir. Şekil ne kadar büyük olursa, tanım o kadar büyük olur.

Filmleri en üst düzeye çıkarmak için iyi bir boyut 85 inçtir. Ve daha önce de belirtildiği gibi, 4K adımında duruyorlar.

Kötü haber, elbette fiyatlar. Hükümet bir aydan fazla bir süre önce yurtdışından gelen ekranlara vergileri düşürürken, enflasyondaki azalmaya, faizsiz ücretlere ve tüm Biri Biribu ekranlardan birini satın almak için hala bir servetten vazgeçmelisiniz: yaklaşık 3 milyon peso.

Yaklaşık 100 inç TV'ler yaklaşık 2,20 metre genişliğindedir.

Bu ekranlar genellikle bir Çok dikkatli tasarım. Onlara ince bir profil ve dikişsiz bir panel içerebilirler, bu da onları herhangi bir ortama kolayca entegre eder.

Philips Ambilight Hattı bir tuhaflığa sahiptir: arkaya, görülenlere tepki veren ve ekranın içeriğine göre değişen renkli ışık halesi oluşturan LED ışıkları ile birlikte gelir.

O işlemci SmartTV'den, bilgisayarlarda olduğu gibi, bu önemli bir unsurdur, çünkü Diğer prosedürler performanslarına bağlıdır çözünürlük, HDR içerik yönetimi, renk hassasiyeti ve hareketler gibi. Şu anda bu ekranlarda gelen işlemcilerin çoğunda yapay zeka fonksiyonları (AI) var.

Akustik olarak, mevcut televizyonlardaki en önemli yeniliklerden biri, Space Sound'un tanıtımıdır (Dolby Atmos), Ekranın önündeki konuma bağlı olarak bireysel sesleri dinlemenizi sağlayan bir teknoloji.

Sesin iki kanaldan (sol-sağ) geldiği stereo sesin aksine, boşluk eklenirken ek bir boyut içerir.

Bu ekranlar video oyunları için de idealdir.
Bu ekranlar video oyunları için de idealdir.

. serinletme oranı Önemli hiyerarşilerden bir diğeridir, çünkü TV'nin ekrandaki görüntüleri güncellediği saniyede kaç kez belirlenir. Bu şekil, bir video oyunu, film veya video oyununun kaç kez ekrana yeni bir güncelleme gönderdiği kare hızı ile ilgilidir.

Böylece iki büyük kontrast sahnesi arasında atlar, televizyonlar değişken soda oranına (VRR) başvurur. Bu işlev, yerel oranının bu geçişleri yumuşatmak için değiştirilmesini sağlar.

Fark yaratabilecek diğer ayrıntılar TV'nin bağlantı ile gelmesidir Bluetooth (Ailenin geri kalanı uyurken kulaklıklarla dinlemek için), ağa bağlamak için Wi-Fi ve ekranda gezinmek için iyi bir uzaktan kumanda (LG'nin sihirli kontrolü en iyisidir).

Ayrıca önemli olan En az iki HDMI girişi ve bir USB girişi var, Konsolları, hoparlörleri veya bazı taşınabilir PC'yi bağlamak önemlidir.

Samsung 85 '' QLED 4K Q70D

Quantum 4K işlemci ile QLED ekran. Tizen işletim sistemi. 3.599,999 $.
Quantum 4K işlemci ile QLED ekran. Tizen işletim sistemi. 3.599,999 $.

85 inç 4K QLED ekran (3.840 x 2.160) ile 100Hz güncelleme frekansına sahiptir. Power Quantum 4K işlemcisini verir ve markanın tipik olan Tizen işletim sistemi ile çalışır. Bluetooth 5.2 bağlantısı ekleyin. 3.599,999 $.

TCL QLED SMART 85C655A

Dört çekirdekli işlemci ve Google TV işletim sistemi. Dolby Vision ve Dolby Atmos ile. 2.699,999 $.
Dört çekirdekli işlemci ve Google TV işletim sistemi. Dolby Vision ve Dolby Atmos ile. 2.699,999 $.

Dört çekirdekli kol 64bits işlemci, Dolby Vision ve Dolby Atmos ile birlikte gelir. Google TV işletim sistemi. Ekran 4K, 85 ”. Üç HDMI ve üç USB girişi ile tamamlandı. Bluetooth 5.0. 2.699,999 $.

Philips Smart TV 4K 85pug8209/59

Görüntü ışığını ekranın ötesine genişleten Ambilight teknolojisi. 3.657.499 $.
Görüntü ışığını ekranın ötesine genişleten Ambilight teknolojisi. 3.657.499 $.

Ülkede yeni çıktı, 85 inçlik 4K görselleştirmeye ulaşıyor. Görüntünün görüntüsünü ekranın ötesinde genişleten Dolby Atmos Sound ve Ambilight teknolojisi ile. Yenilik, yeni Titan OS işletim sisteminin entegre olmasıdır. 3.657.499 $. Markanın web sitesinde ilgisiz 12 taksit sunarlar.

Noblex Black Serisi Pro 85 ”

Kuantum noktalı QLED+ teknoloji. Google İşletim Sistemi. 3.799,999 $.
Kuantum noktalı QLED+ teknoloji. Google İşletim Sistemi. 3.799,999 $.

Bir ay önce sunulduğunda, QLED+ teknolojisini kuantum nokta sistemi, 4K çözünürlüklü 86 inç ekran ve 144 Hz soda oranına sahip, film ve video oyunlarının tadını çıkarmak için idealdir.

Ayrıca, kontrast, renk yoğunluğunu ve surround sesi artıran Dolby Vision ve Dolby Atmos Technologies'i de içerir. Google işletim sistemi ve IA ile MediaTek işlemci. Üç HDMI ve iki USB bağlantı noktası. 3.799,999 $.

LG TV Nanocell AI UHD 86NANO77

AI işlevselliklerine sahip α7 AI 4K Gen6 işlemci. WebOS İşletim Sistemi. 2.999,999 $.
AI işlevselliklerine sahip α7 AI 4K Gen6 işlemci. WebOS İşletim Sistemi. 2.999,999 $.

86 -4K çözünürlüklü ekran. Markaya göre bu akıllıca “α7 AI 4K Gen6 işlemcisi sayesinde daha akıllı bir görsel deneyim” elde ediliyor. ThinQ AI ve WebOS işletim sistemi dahil olmak üzere akıllı işlevsellik. 2.999,999 $.

Ve deneyimin zirveye ulaşması için ekran eklenebilir. ses çubuğu Premium. Belki bir Sonos ark3D ses içeriği üreten iki özel yükseklik kanalı ve on bir dahili hoparlöre sahip olan ve bu da her fısıltı veya patlamayı ayrıntılı ve derinlikte dinlemeye yol açar.

Dolby Atmos uzay teknolojisi, HDMI EARC bağlantısı ve ses kontrolünü içerir. Subwoofer'lar ekleyebilirsiniz. 2.425,999 $.

Başka bir seçenek, birden fazla hoparlörü sayesinde 7.1.2 kanalın surround sesi sunan Sony Sound Bar HT-A7000. Ve S-Force Pro Frontund ve Dikey Surround Engine Technologies Etrafı hissetmek için. Şiddetli ve derin ciddi olan ayrıntılı bir ses sağlayan çift entegre subwoofer. 2.399,999 $.