Siyah Demokrat milletvekilleri Biden'ı telefon görüşmesinde kucaklayarak kampanyasına güç kattı

EnondeR

New member
Başkan Biden, ülkesini kurtarma yarışında yeniden seçilme kampanyasıPazartesi gecesi CBC ile bir görüşmeye katılarak Kongre Siyah Grubu üyelerinden hoş bir destek aldı. seçim.

“Onun bize ulaşmasını ve üyelerle etkileşime devam ederek bu konuşmayı sürdürmesini takdir ediyoruz,” dedi Kongre Siyahi Grubu Başkanı Steven Horsford. “Onun varsayılan aday olduğunu kabul ediyoruz – ben de ediyorum – ve Donald Trump'ı yenmek için yapmamız gereken çok iş var.”

Bir parti meclisi üyesi bunu “harika” bir çağrı olarak nitelendirdi ve Bay Biden'ın “açık, tutarlı, özlü ve kararlı” olduğunu söyledi.

“Zoom toplantısında büyük bir destek buldu” diyen milletvekili, bu yöndeki söylentileri reddetti. başkanı görevden almak Biletten “gülünç” olarak çıktı.

“Biz onun yanındayız,” dedi milletvekili. “Ben onun yanındayım.”

Biden kampanyasına göre, başkan görüşmede bulunanlara teşekkür etti, seçimin riskleri ve Kongre Siyah Grubu'nun kampanyasında oynayacağı rol hakkında konuştu. Görüşmede yaklaşık 40 grup üyesi vardı, ancak Temsilciler Meclisi Azınlık Lideri Hakeem Jeffries aralarında değildi.

CBC'nin ikinci başkan yardımcısı, Louisiana Temsilcisi Troy Carter, Haberler'e yaptığı açıklamada, “Başkanın kendi sözleriyle, orada olduğunu ve hiçbir taşı yerinde bırakmamak için kazanmak için orada olduğunu söylemesi ferahlatıcı ve enerji vericiydi.” dedi.

“Enerjikti. Netti. Kapsamlıydı,” dedi Carter.

Ayrıca Bay Biden'ın “CBC'nin mesajı yaymada önemli bir girdi ve rol üstlenmesini sağlamaya kararlı olduğunu, sadece anlatmakla kalmayıp aynı zamanda topluluklardaki insanları dinlediğini” söyledi.

Birçok Demokratın güvenini yeniden kazanmak için mücadele eden Bay Biden, kasvetli tartışma performansı sadece bir buçuk hafta önce, tartışmayı tartıştık. Carter, “Onu atlatmaya çalışmadı. Onun etrafından dolanmaya çalışmadı. O, ona sahipti… ve şöyle dedi, 'Dinleyin, açıkçası, bu korkunç bir tartışmaydı. Anlıyorum. Ve göreceksiniz, bu ülkeyi doğru yöne yönlendiren ve bunu gelecek dönemde de yapmaya devam edecek olan Joe Biden'ı görmeye devam edeceksiniz.”

Başkan, CBC üyelerinin sorularını yanıtladı ve Carter, soruların çoğunun düzenli tartışmalar ve mesajlaşma koordinasyonu ihtiyacı etrafında döndüğünü söyledi.

“Başkan kesin bir şekilde 'Sana ihtiyacım var. Tam anlamıyla dahil olmanı istiyorum' dedi,” dedi Carter. “Daha da vurguluyordu, biliyorsunuz, 'Siz benim arkamdaydınız ve ben de sizin arkanızdayım.'” Bay Biden, özellikle Güney Carolina'dan Temsilci Jim Clyburn olmak üzere, Siyahi kanun koyuculara, kendisini yeniden canlandırdıkları için her zaman övgüde bulunmuştur. 2020 başkanlık kampanyası teslim etmeye yardımcı olarak Güney Carolina O yıl, bir dizi erken yenilginin ardından ön seçimler sırasında.

Başkan, altyapı tasarısı ve üreme hakları da dahil olmak üzere gündemini ele aldı. Ve iki kaynağa göre, Siyah zenginliği ve Trump'ın göçmenlerin “Siyah işleri” aldığına dair tartışma sırasında yaptığı yorum konusunu gündeme getirdi. Carter, Bay Biden'ın “tüm işler Siyah işleridir” ifadesini yinelediğini söyledi.

Bay Biden gruba, “Trump'ın seçilmesini engelleyeceğiz.” dedi.

Kongre Hispanik Grubu Başkanı Nanette Barragán ve Başkan Yardımcısı Adriano Espaillat da Pazartesi akşamı Bay Biden'a destek bildirisi yayınladılar.

“Üyelerimizle yaptığım görüşmeler çok olumluydu, başkanın yanında durduk ve dışarı çıkıp etkileşime girmeye ve yaptığımız etkinliklerin daha fazlasını yapmaya kendimizi yeniden adadık,” dedi Başkan Barragan Haberler'e. “Henüz yapmamız gereken çok fazla ilerleme var.”

Bu habere Ellis Kim katkıda bulundu.

Daha

Nikole Killion

Nikole Killion, Washington DC'de bulunan bir Haberler kongre muhabiridir. Bir muhabir olarak Killion, kampanyanın son aşamasında ve Biden'ın geçişi boyunca ülkenin dört bir yanından haber yaparak Network'ün 2020 siyasi ve seçim haberlerinde önemli bir rol oynamıştır.