Trump, Adalet Bakanlığı'nda AG asistanı olarak San Francisco'lu avukat Harmeet Dhillon'u görevlendirdi

EnondeR

New member
PIX Now öğleden sonra baskısı 12-9-24

PIX Now öğleden sonra baskısı 12-9-24

09:08

Başkan seçilen Donald Trump Pazartesi günü yaptığı açıklamada, ABD Adalet Bakanlığı'nda sivil haklardan sorumlu başsavcı yardımcısı pozisyonu için bir Körfez Bölgesi avukatını aday göstereceğini duyurdu.

“Başkan Trump'ın ulusumuzun sivil haklar gündemine yardımcı olmak üzere aday gösterilmesi beni son derece onurlandırdı. Büyük ülkemize hizmet edebilmek benim hayalimdi ve @ tarafından yönetilen inanılmaz bir avukat ekibinin parçası olduğum için çok heyecanlıyım.” PamBondi, işe gitmek için sabırsızlanıyorum” dedi Harmeet Dhillon, X'teki bir gönderide.

Profesyonel biyografisine göre Dhillon, San Francisco'da yaşıyor ve ticari davalar, iş hukuku, İlk Değişiklik hakları ve seçim hukuku konularında çalışıyor.

2006 yılında kendi hukuk grubunu kurdu, Cumhuriyetçi Ulusal Komite üyesidir ve daha önce Kaliforniya Cumhuriyetçi Parti'nin başkan yardımcılığı görevini yürütmüştür.

2017 yılında, Dhillon temsil edildi Berkeley Koleji Cumhuriyetçileri, üniversitenin başlangıçta Ann Coulter'ın konuşacağı bir etkinliği iptal etmesinin ardından bir dava açtı. O federal bir dava da açtık 2019'da Kaliforniya ve Motorlu Taşıtlar Dairesi aleyhine dava açıldı ve daireyi seçmen kaydı için vatandaşlığı doğrulamamakla suçladı.

Haberler'den daha fazlası

José Fabian

Jose Fabian, CBS Bay Area'da yerel suç, politika ve son dakika haberleri sunan bir web yapımcısıdır. Sacramento Eyaleti'nde siyaset bilimi ve gazetecilik okudu ve Kuzey Kaliforniya'da doğup büyüdü.