Trump, Biden'ın tartışma performansıyla alay etti ancak sorunun “yaşı” olmadığını söyledi

EnondeR

New member
Eski Başkan Donald Trump Cuma günü performansından dolayı çok sevinçliydi. başkanlık tartışması Perşembe gecesi Başkan Biden'a karşı.

“Dün gece herhangi biriniz tartışma diye bir şey izledi mi?” diye sordu Virginia'nın Chesapeake kentinde binlerce kişilik bir kalabalığa.

“Ülkemizi gerçekten mahvetmek isteyen bir adama karşı büyük bir zafer kazandık” dedi Bay Biden hakkında, onu “yozlaşmış” ve “beceriksiz” olarak nitelendirdi.

Başkanın tartışmadaki performansı birçok Demokrat'ı alarma geçirdi; başkan hırıltılı bir sesle konuştu ve çabaladı Trump'ın yalanlarını düzeltin ulusal bir izleyici kitlesiyle baş başa kaldığında, prime-time televizyonunda. Bölünmüş ekran, Bay Biden'ı zaman zaman ağzı açık bir şekilde gösterdi ve birkaç soruya verdiği cevaplar çarpıtıldı. Tartışma, birçok Amerikalı'nın, şu anda 81 yaşında olan Bay Biden'ın bu iş için çok yaşlı olabileceğine inandığı bir zamanda gerçekleşti ve onlarla ilişki kuramayacak kadar yaşlıyım.

Trump, Bay Biden'ın haftayı Camp David'de “dinlenerek, çalışarak ve ders çalışarak” geçirdiğini belirterek başkanla alay etti. Trump, “İstediği tartışma kurallarını elde etti. İstediği tarihi aldı. İstediği ağı elde etti” dedi. CNN“Hiçbir dinlenme veya hile onun korkunç sicilini korumasına yardımcı olamaz.”

Ancak Trump, “Joe Biden'ın yaşı onun sorunu değil,” dedi. “Sorun onun yeterliliği.”

Cuma günü erken saatlerde Başkan Biden, bir toplantı sırasında kendi sönük tartışma performansına değindi. kampanya mitingi Kuzey Carolina, Raleigh'de, daha önce olduğundan çok daha fazla enerji ve canlılıkla konuşuyordu Perşembe gecesi.

Destekleyen kalabalığa, “Eskisi kadar düzgün konuşamıyorum. Eskisi kadar iyi tartışmıyorum” dedi. “Ama ne bildiğimi biliyorum; doğruyu nasıl söyleyeceğimi biliyorum. Doğruyu yanlıştan ayırmayı biliyorum. Ve bu işin nasıl yapılacağını biliyorum. İşlerin nasıl halledileceğini biliyorum. Ve milyonlarca Amerikalı gibi biliyorum. Bilirsin, yere düştüğünde tekrar ayağa kalkarsın.”

Trump ayrıca Demokratların bir şeyi değiştirmeye çalışabileceği yönündeki iddiayı da reddetti. Bay Biden'ın yerini al Paniğe kapılan performansından sonra Demokratlar listesinde yer alan bu, kampanyasının dahili anketinin, Bay Biden'ın kendisine karşı yarışabilecek tüm potansiyel Demokratlar arasında en iyi performansı gösterdiğini gösterdiğini öne sürüyor.

Trump, “Gerçek şu ki, anketlerde bahsi geçen Demokratların hepsinden daha iyi sonuçlar aldığı için buna gerçekten inanmıyorum” dedi.

Trump daha sonra Başkan Yardımcısı Kamala Harris'i hedef aldı.

“Joe Biden'ın onu başkan yardımcısı olarak ataması onun için en iyi karar olabilirdi. En iyisi olabilirdi çünkü kimse bunu istemez,” dedi Trump. “Ben istiyorum. Bundan çok mutlu olurum.”

Daha