Yeni Grand Theft Auto fragmanı saat kaçta çıkıyor, nasıl ve nerede izlenecek?

Bekleyiş sona erdi. Efsanevi oyunun lansmanından 10 yıl sonra Büyük Araba Hırsızlığı VRockstar Games, hayranlarla geliştirici arasında pek çok karşılıklı çekişmenin yaşandığını duyurdu. bir sonraki bölümün ilk fragmanının lansmanı: GTA VI.

Bunu tahmin eden birkaç kişi var ilk resmi fragmanı GTA 6 sırasında ortaya çıkacaktı Oyun Ödülleri 2023, ancak hayranları sevindirecek şekilde Rockstar, ilk fragmanın galasını ilerletmeyi ve destanda yeni bir oyun bekleyenleri neşelendirmeyi tercih etti. Büyük otomobil hırsızlığı.

Rockstar’ın duyurusu “X” (Twitter) aracılığıyla yapıldı ve burada şirket, konuyla ilgili yorum yapan kısa bir görsel paylaştı. GTA VI fragmanının çıkış tarihi ve saati. Ancak prömiyer zamanı ülkeye göre değişebilir.

GTA 6 Fragmanı: Saat kaçta yayınlanacak ve nerede izlenecek?

Daha önce de belirttiğimiz gibi, GTA 6’nın ilk resmi fragmanı 5 Aralık’ta sabah 9:00’da (Amerika Birleşik Devletleri Doğu Saati) yayınlanacak. ve aracılığıyla görebilirsiniz Rockstar Games’in resmi YouTube kanalı. Buna karşılık, ülkeye göre program değişebilir. Aşağıda ülkelere göre programları bırakıyoruz:

Arjantin: 11:00
Meksika: 08:00
Kolombiya: 09:00
Peru: 09:00
Ekvador: 09:00
Bolivya: 10:00
Uruguay: 11:00
Paraguay: 11:00
Şili: 11:00
Venezuela: 10:00
Panama: 09:00
İspanya: 15:00

Grand Theft Auto 6: Rockstar Games video oyunu hakkında şu ana kadar bilinenler

Lansmanından bu yana GTA 5ve birkaç yıldır oyuncular arasında en popüler oyunlardan biri olduktan sonra, bu oyun hakkında spekülasyon yapan birçok hayran var. GTA 6. Ancak bu spekülasyonlar sona erdi bir kullanıcı bir sonraki Grand Theft Auto’nun görsellerini içeren 90’dan fazla çalıntı video yayınladı 2022’nin son Eylül’ü.

GTA VI sızdırıldı. Fotoğraf: YouTube Yakalama

Görüntülerde ilk defa sahip olacağımızı görebilirsiniz. bir kadın kahraman ve hikayenin kurgusal bir Miami’de merkezleneceği. Grand Theft Auto’nun geçmişini takip edersek şunu varsayabiliriz: GTA 6’nın bir sonraki lokasyonu Vice City olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir