Columbia Üniversitesi Maske Yasası, Özel Memurlar, daha fazla Trump Yönetimi Taleplerine Uyacak

EnondeR

New member
Columbia Üniversitesi yeni bir maske yasağı, bazıları uygun olan özel subayların ve diğer yeni politikaların işe alındığını duyurdu. Trump yönetiminin talepleri.

Perşembe işaretlendi Trump yönetiminin Columbia'ya verdiği son tarih tartışmadan önce talep listesine uymak Federal hükümetin çektiği 400 milyon dolarlık fon Okulun öğrencileri antisemitizmden koruyamaması nedeniyle.

Geçici Başkan Katrina Armstrong, Cuma günü öğrencilere bir e -posta ile, “Devlet kurumlarına verdiğimiz, son akademik yıl boyunca misyonumuzu ilerletmek, kesintisiz akademik faaliyetler sağlamak ve her öğrenci, öğretim üyesini ve personeli kampüsümüze güvende hale getirmek için yaptığımız esaslı çalışmaları özetliyor.”

Yüz maskeleri yasaklandı, memurlar duyurdu

Yeni politikalardan biri, bireyin kimliğini gizlemeyi amaçlayan yüz maskeleri veya kaplamaların yasaklanmasıdır. Ancak politika, “Dini veya tıbbi nedenlerden ötürü her zaman yüz maskeleri veya yüz kaplamalarına izin verilir” diyor.

Buna ek olarak, bir protesto veya kampüste gösteriye katılan herkes, bir üniversite delegesi veya kamu güvenliği memuru tarafından sorulursa üniversite kimliklerini sunmalıdır.

Okul ayrıca insanları kampüsten çıkarma veya gerekirse tutuklama yeteneğine sahip 36 yeni özel subay işe alıyor.

Politika kısmen, “Bu bireyler, kampüsümüzde çalışmak için New York yasalarına göre eğitim ve kimlik bilgilerinin tamamlanmasına yakındır.” Diyor. Diyerek şöyle devam etti: “İç güvenlik gücümüzü eğitirken ve kimlik bilgilerimiz olarak, gerektiğinde ek güvenlik yardımı sağlamak için NYPD ile olan ilişkimize güvenmeye devam edeceğiz.”

Üniversite Yargı Kurulu'nu Başkanlık Ofisi'nin görüşü altında taşımak da dahil olmak üzere disiplin sürecinde de değişiklikler vardır. Ayrımcılık şikayetlerini araştırmak için 57 tam zamanlı personel ile yeni bir kurumsal eşitlik ofisi de var.

İnceleme altında akademik ve kabul politikaları

Üniversite ayrıca Orta Doğu çalışmaları ile ilgili eğitim programlarını gözden geçirmek için yeni bir kıdemli yardımcısı Provost'u atayacak. Armstrong, incelemenin eğitim tekliflerinin kapsamlı ve dengeli olmasını sağlamak için çalışacağını söyledi.

Columbia ayrıca kabul prosedürlerini gözden geçirecek ve tarafsız giriş süreçlerinin nasıl sağlanacağı konusunda önerilerde bulunacak.

Geçici Başkan, ofisin kurumsal tarafsızlık pozisyonunu benimseyeceğini ve bu duruşu uygulayan kurum çapında bir politika kuracağını söyledi.

Öğrenciler yeni politikalara tepki verir

Trump yönetiminin şimdi 400 milyon dolarlık federal hibe ve finansman eski haline getirip getirmeyeceği belli değil.

Columbia parayı geri istemesine rağmen, bazı öğrenciler ne pahasına olursa olsun soruyor?

Yousif Elhaj, “Hükümetin bu şeyleri gerçekten yapmak için asla yeri değildir.” Dedi.

Öğrenci Landon Pottebaum, “Bence dürüst olmak gerekirse, dürüst olmak gerekirse,” dedi. “Columbia'nın bu kadar uzun bir üne sahip olduğu için, bu protesto okulu olmanın uzun bir geçmişi ve federal eylem karşısında titrememenin ve öğrencilerin kendi başlarına hareket etmesine izin vermediği için, bence bu sadece bir korkaklık eylemi.”

Mektubunda, Eğitim Bakanlığı, taleplerine uyumun, okulun federal hükümetle finansal ilişkisini tartışmak için bir ön koşul olduğunu söyledi.

Haberler'ten daha fazlası

Ali Bauman

Ali Bauman, 2016 baharından bu yana Haberler New York için genel görev muhabiri olan New York Emmy ve Edward R. Murrow ödüllü bir gazeteci.