Galaxy A55 5G ve Galaxy A35 5G, yeni ekonomik ve “hacklenmeye karşı korumalı” cep telefonları: ayrıntılar ve fiyatlar

uTKu

New member
Orta ve yüksek menzilli cep telefonları öncelikler arasında yer alıyor SAMSUNG yenisinin duyurulması ile Galaxy A55 5G ve Galaxy A35 5GArjantin'de bu cumadan itibaren çeşitli yeniliklerle satışa sunulan iki akıllı telefon ve ekonomik fiyat.


Tarihsel olarak Motorola'nın hakim olduğu bir segmentte, Kore markasının yeni cihazları aynı zamanda piyasada Motorola'nın en son ulusal olarak üretilen modelleriyle de rekabet edecek. Xiaomi Ve TCL.


Bunu başarmak için, onları teknik özelliklerinin ötesine geçen bir diferansiyelle tasarladılar: Galaxy A55 5G ve Galaxy A35 5G, kapsamlı özellikleri bünyesinde barındırıyor. güvenlik özellikleriyeni fotoğraf yetenekleri ve mevcut kullanıcıların taleplerini karşılayan bir ekranın yanı sıra.


“İyiyi arayan tüketiciler için oldukça tercih edilen bir segment. kamera, işlemci ve ekranSamsung Electronics Ürün Pazarlama ve İş Zekası Başkanı Mariano Dascanio, gazeteye güvence vererek, en son teknolojiye ihtiyaç duymadan ve Samsung ürünlerinin özellikle teknik özellikleriyle farklılaştığını söyledi. Zurna.


Ve şunları ekledi: “Arjantin'de cep telefonlarındaki rekabet çok güçlü ve herkes kendi oyununu oynuyor. Samsung, bu konuyu çok önemsiyor. kullanılabilirlik ve tüketiciye katma değer sağlıyor.


Galaxy A55 5G ve Galaxy A35 5G: Çok yönlü kamera ve birinci sınıf ekran


Galaksi A55 5G. (Fotoğraf: Samsung)

Fonksiyon ile Geceografi Geliştirilmiş Galaxy A55 5G, karanlıkta bile daha net ve canlı fotoğraflar çeker. düşük ışık koşulları. Buna, düşük ışıkta önceki Galaxy A'dan daha iyi görüntüler üreten Galaxy A55 5G AI ile gelişmiş Görüntü Sinyali İşleme (ISP) eklediler.


Sadece manzaralar inanılmaz görünmekle kalmıyor, aynı zamanda Portre modu Gece ve 12 bit HDR video Resimlerinizdeki kişilerin mükemmel görünmesini sağlayarak arkadaşlarınızla ve ailenizle anılar yakalamanızı hiçbir zaman ideal ışıklandırmaya bağımlı hale getirmezler.


Hem Galaxy A55 5G hem de Galaxy A35 5G, optik görüntü sabitleme gibi özellikler de dahil olmak üzere Samsung Galaxy'nin ünlü olduğu inanılmaz fotoğrafçılık yeteneklerini sunuyor (OIS) ve dijital video görüntü sabitleme (VDIS) koruyan keskin fotoğraflar ve videolar film çekerken bile hareketli.


Yeni cihazlar aynı zamanda Galaxy A serisinin eğlenceli ve sürükleyici mobil deneyimleri herkesin kullanımına sunma geleneğini de sürdürüyor.


Kullanıcılar en yeni TV programlarının keyfini çıkarabilir veya sosyal ağlara göz atabilir. Süper AMOLED ekranlar, Tam Yüksek Çözünürlükte çarpıcı netlik sergiliyor. Ayrıca Galaxy A55 5G ve Galaxy A35 5G'deki 6,6 inç ekranın net ve parlak görüneceğine güvenebilirsiniz. işlev çağrıldı Görüş Güçlendiricigörsel deneyimi geliştirmek için uyarlanabilir parlaklık sağlar.


Bilgisayar korsanlığına karşı koruma işlevi, Galaxy A55 ve A35 arasındaki fark


GalaxyA35 5G.  Fotoğraf: Samsung
GalaxyA35 5G. Fotoğraf: Samsung

Bu yıl Samsung, en yenilikçi amiral gemisi güvenlik özelliklerinden birini getiriyor: Samsung Knox Kasasıyeni Galaxy A55 5G ve Galaxy A35 5G dahil olmak üzere ilk kez Galaxy A serisi kullanıcılarına sunuluyor.


Donanım tabanlı, kurcalamaya karşı dayanıklı bir güvenlik çözümü olan Samsung Knox Vault, Donanım ve yazılım saldırılarına karşı tam koruma güvenli bir yürütme ortamı oluşturarak ana işlemciden ve sistem belleğinden fiziksel olarak izole edilmiştir. Bu izin verir Bir cihazdaki en kritik verileri koruyunPIN kodları, şifreler ve desenler gibi kilit ekranı kimlik bilgileri dahil.


Aynı zamanda korur cihaz şifreleme anahtarları, saklanan kullanıcıların özel verilerinin kodlanması. Verilerinize yalnızca doğru kilit ekranı kimlik bilgilerine sahip bir kullanıcı erişebilir, telefonunuz kaybolsa veya çalınsa bile.


Galaxy A55 5G ve Galaxy A35 5G modelleri de Galaxy'nin çok katmanlı güvenlik platformu Samsung Knox tarafından korunuyor. Kritik bilgileri korumak için tasarlanmıştır ve Uçtan uca güvenli donanımla güvenlik açıklarına karşı koruma sağlayınGalaxy ekosisteminde bütünsel bir yaklaşım benimseyen, gerçek zamanlı tehdit tespiti ve işbirliğine dayalı koruma.


Daha da fazla korunmak için Galaxy A serisi şunları sunuyor: Otomatik Engelleyici, isteğe bağlı ek güvenlik önlemleri paketi. Etkinleştirildiğinde şunları yapabilirsiniz: yetkisiz kaynaklardan uygulamaların kurulumunu engelleyani Galaxy Store veya Google Play Store'da sertifikalı değildirler.


Ayrıca uygulama güvenlik kontrolleri gerçekleştirin olası kötü amaçlı programları tespit etme ve USB kablosuyla bağlıyken cihazdaki potansiyel olarak kötü amaçlı komutları ve yazılım kurulumlarını engelleyin.


İşlev bu güvenlik paketinde görünüyor Özel Paylaşım (Hızlı Paylaşımın bir parçası), önemli kişisel veya finansal bilgiler içeren özel dosyaların güvenli, şifreli paylaşımına olanak tanır. Gizliliği sağlamak için kullanıcılar, alıcının erişim izinlerini ve dosya son kullanma tarihini ve ayrıca ekran görüntülerini veya indirmeleri sınırlayın.


Galaxy A55 ve A35 5G: fiyat ve finansman


Galaxy A35 739.999 dolardan, A55 ise 939.999 dolardan başlıyor.
Galaxy A35 739.999 dolardan, A55 ise 939.999 dolardan başlıyor.

Galaxy A55 ve Galaxy A35 26 Temmuz Cuma gününden itibaren Arjantin'de satışa sunulacaközel lansman avantajları, Takas Planı ve finansmanla kredi kartında faiz yok.


Her iki model de farklı depolama konfigürasyonları ve fiyatlarıyla satışa sunuluyor. Örneğin 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip bir sürüm (A35 739.999$ ve A55 939.999$) veya 256GB ( A35 739.999$ ve A55 999.999$). Her iki cihaz da şu adresten satın alınabilir: 15'e kadar faizsiz taksit kredi kartlarıyla Santander Bankası.


İçinden Değişim Planı Ekranı kırık olsa bile en fazla iki cihaz (cep telefonu ve/veya tablet) parça ödemeli olarak teslim edilebilir, %30'a kadar tasarruf edin Yeni Galaxy A35 5G ve Galaxy A55 5G'nin son fiyatında. Ayrıca Samsung şunu garanti ediyor: 100.000 $'dan itibaren geri ödeme Bu cihazların satın alınması için.


Buna karşılık, ilk kez Galaxy A55 satın alanlar bu cep telefonu ailesinde benzersiz bir avantaja sahip olacak: kırık ekran kapsamı dahil Ve uzatılmış garanti bir yıl boyunca (Samsung Care).


Galaxy A55 5G ve Galaxy A35 5G modellerinde premium modellerinde olduğu gibi kullanıcı garantili dört yıllık güncellemeler Android işletim sistemi ve One UI grafik arayüzü ve beş yıllık güvenlik güncellemeleri sayesinde cihazların en yeni Galaxy ve Android özellikleriyle donatılmış kalmasını sağlayarak yaşam döngüsünü optimize ediyoruz.